Welkom op de site van onze club!

Rij je nu in je eentje je ritten op de wielrenfiets en lijkt het je leuk om in een groep te fietsen? Lees dan gauw verder of de veloklub iets voor jou is!

Of je nu een beginnende of zelfs ervaren fietser bent het is altijd leuk om samen met andere wielrenners samen te fietsen. Het is niet alleen gezelliger maar ook is het makkelijker om langere afstanden te overbruggen.

Tijdens onze ritten houden we altijd rekening met een ieder zijn niveau. We hanteren dan ook het principe “Samen uit, Samen thuis”. Zit iemand er even doorheen of is iemand in de groep beginnend wielrenner dan passen we onze snelheid hier op aan.

Gedurende het seizoen worden de ritten steeds iets langer zodat iedereen de conditie langzaam kan opbouwen en dan dus ook mee kan komen met de rest van de groep. In het begin van he seizoen ligt de afstand van een rit op +/- 80 km waar tegen het einde dit is opgelopen tot +/- 125km. Eenmaal per jaar wordt er ook de marathon gereden, dit is een rit van lange afstand (150+ km) en word gepland over een hele dag.

Tijdens de ritten is ook het sociale aspect een belangrijk onderdeel! We zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen in onze club! Tijdens de ritten is er ook een koffiemomentje gepland om even tot rust te komen, wat te eten en uiteraard elkaar beter te leren kennen!

Hebben wij jouw interesse gewekt, laat dan jouw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen jou daarna benaderen.

Wil je meteen aan de slag? dat kan ook! Dan zien wij jou graag bij de volgende geplande rit om samen met ons een proefrit te maken. Het enige wat wij i.v.m. veiligheid vragen van jou is, het dragen van een valhelm. Hopelijk hebben wij de beginkriebels bij jou los kunnen maken.

Tot gauw bij de Veloklub Serum.