Welkom nieuwe leden

Welkom op de site van onze club. Ben jij een beginnende of zelfs ervaren fietser en vindt je het leuk om in een groep te fietsen, dan komen wij graag in contact met jou. Wellicht kan je een paar vrienden of kennissen waarmee je fietst warm maken, om de sfeer binnen onze vereniging te proeven. Ook dat kan.

Hoewel de toegang van onze club misschien hoogdrempelig lijkt, blijkt dit in de praktijk enorm mee te vallen. Binnen onze club wordt iedereen welkom geheten en zullen wij er alles aan doen om jou het echte fietsplezier van een wielrenner te laten ervaren. Een uitstekend moment om kennis te maken met de Veloklub, is dan ook de start van het wegseizoen welke op zondag 4 maart gepland staat.

De afgelopen jaren hebben we gelukkig al enkele jongere beginnende fietsers mogen verwelkomen. Op het gebied van training, voeding, kleding en techniek kun je voor informatie altijd aankloppen bij onze leden, Speciaal voor de (jongere) beginnende fietser hebben wij binnen de vereniging de mentor gecreëerd. Deze persoon (meestal een bekende) zal jou dan ook persoonlijk begeleiden, zodat ook jij de kneepjes van het “wielervak” snel onder de knie krijgt. Zoals wij denken; “Een prettige en ontspannen manier om kennis maken met recreatief wielrennen op de weg”.

Vanaf dit jaar gaan we in 2 groepen fietsen waarbij de A-groep gaandeweg langere afstanden gaat fietsen (tot ongeveer 130km) en het gemiddelde tempo wat hoger ligt dan bij de B-groep die meestal rond de 80 km fietsen. Kortom, het is voor nieuwe leden fijn om op deze manier kennis te maken met deze mooie sport.

Hebben wij jouw interesse gewekt, laat dan jouw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen jou daarna benaderen. Wil je meteen aan de slag….. dat kan ook. Dan zien wij jou graag op 4 maart a.s. op ons verzamelpunt (de Sevewaeg) om samen met ons een (proef)rit te maken. Het enige wat wij i.v.m. veiligheid vragen van jou is, het dragen van een valhelm. Hopelijk hebben wij de beginkriebels bij jou los kunnen maken. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Hun gegevens staan ook op deze site. Tot gauw bij de Veloklub Serum.