Om 08:00 uur staan we aan de start voor een rit richting Neeritter van 100 km. Er staan 9 Velomannen en gastrijder Kim klaar voor vertrek. De weersvoorspelling is niet al te denderend, bewolkt en 0,1 mm regen. Dit bleek zeer lichte motregen. Niet getreurd en hop rijden met die handel. Op dit vroege uur kun je van alles tegenkomen, zo ook mochten we getuigen zijn van twee overstekende reeën. Via Ell bereiken we al om 09:50 uur onze vaste koffieplaats, de forellenvijver Heioord in Neeritter.

Normaal bestellen we allemaal koffie en niet anders dan koffie, echter met onze Italiaanse gastrijder Kim moest dit gecorrigeerd met één espresso en de rest koffie. De terugreis via het Belgische Kinrooi en Thorn ging ondanks de tegenwind voorspoedig.

Ik moest als wegkapitein af en toe de teugels iets aantrekken, zodat iedereen kon volgen. In Kessel draaide Jo af naar Helden, was voor hem wel zo gunstig.

Om even over 12:00 uur arriveerden we bij de Trapperie met een mooie 103 km op de teller. Zo heeft ondergetekende zich netjes aan de opdracht gehouden.

Groet, Pierre