Na een hele zaterdagavond appen zouden we vandaag met een grote groep van de B-ploog zijn. Helaas kwam er vanmorgen weer wat apps binnen en dat betekende dat Hans en Jan toch niet mee gingen…..

Dus bleven er maar 3 over nl. Jac, Henk en ikzelf. Gelukkig kregen we later op de avond nog een app binnen van Ger. Hij wou de 4 wel vol maken. ( een aantal wat ik het minimum vind )

Nu kon de wegkapitein toch van start gaan….ohh shit wie was dat…..ja ja dat was Hans en die was er niet. Dan maar een ritje van mij….richting Roermond en in Asselt heerlijke koffie met van alles erbij en dat voor 2,50….TOP.

Heenweg ging het soepel achter in de groep….we hadden de wind mee. Na de koffie ging het achter in de groep wat minder (maar wat wil je als je vandaag voor de tweede keer dit jaar op de fiets zit !!!!!! )

Omdat we zo laat vertrekken (van mij mag dat naar 8.00 uur ) waren we ook pas om 12.45 bij de kerk in Serum en dan moet ik nog naar Grubbenvorst. Op naar volgende week en hopelijk met meer mannen en met meer km in de benen.