Verslag A-B groep naar Bakel 7 oktober 2018

Met z’n twaalven vertrokken we onder een prachtig maar fris zonnetje richting Bakel. Alwin nestelde zich gelijk op kop en ondergetekende ging naast hem fietsen in zijn functie als wegkapitein om de zaak in goede banen en over goede banen te leiden en niet als laatste om Alwin te leiden anders wordt het lijden, haha. Het tempo zat er gelijk goed in en na zo’n veertig minuten gaf ik het stokje over en kwam Huub Hendriks om de plaats naast Alwin in te nemen die stug op kop bleef en dat gedurende de hele rit volhield. Na zo’n anderhalf uur bereikten we Bakel om bij Jut en Juul aan te leggen.

Na de koffie aldaar togen wij in gestrekte draf naar het Sèrumse, waar op hartelijke wijze afscheid van mij werd genomen, want zoals misschien bekend verhuizen wij in december terug naar Uden.

Ik ga jullie nogmaals welgemeend bedanken voor de fijne tijd die ik met jullie heb doorgebracht. Uit het oog, maar niet uit het hart!

Rinus van Oudenaarde

 

Einde Seizoensactiviteit 27 oktober 2018

Iedereen heeft een uitnodiging gehad van het organisatieteam Henk Hoeijmakers en Jan Engels. Opgave is mogelijk tot 20 oktober.

Het beloofd een zeer gezellige middag te worden! Jij komt toch ook!!!

 

Programma zondag 14 oktober 2018:

A-Groep:

Route: Straelen (85 km)

Wegkapitein: Louis Grubben

Vertrek: 8.30 uur

B-Groep:

Route: Thorn (85 km)

Vertrek: 8.30 uur