De weersvoorspellers wisten het precies. Vandaag zou het pas na 12 uur gaan regenen. Hetzelfde peloton van afgelopen zondag stond aan de start om 8.30 uur om een rit te maken van circa 80 kilometer. In de publicatie was al aangegeven dat het richting Westerbeek zou gaan dus ging het vijftal in N-NW richting met de wind op het achterwerk richting Meterik om dan via wat omwegen door Westerbeek te stuiven. Vandaar richting Sambeek en in de richting van het “koffiehuis” een locatie die we de laatste 2 weken al een aantal keren eerder met een bezoek hadden verrast. Ook op de terugweg was er iets nieuws bedacht. Via een binnendoortje richting Holthees en de Smakt om vandaar door Oostrum en de lollebeekweg via de lorbaan en America de Kronenberg met een bezoek te vereren. Het bleef droog maar op de terugweg ging de motor van enkele voorrijders vanwege de wind toch naar het rood. De route was ook nu weer precies uitgemikt om om 12.00 uur terug te zijn. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met het tempo.
De voorrijders zijn weer bedankt. Zeker ene J.J heeft vandaag erg zijn best gedaan. Maar zeker ook mogen we niet vergeten ene F.H en Sj.O die voldoende meters kopwerk hebben verricht.

Stan zou/is zondag wegkapitein voor een rondje van 120 km in de richting Vlodrop. Bekend is, of misschien ook wel niet dat hij de laatste 3 weken wat last heeft van niersteentjes. Mocht het zo zijn dat dat zaterdag opspeeld dan is hij zondag echt niet van de partij.
De statistieken: afstand 82.66 km in een tijd van 2;47;17. Geen regen, geen lekke banden en geen ongelukjes