Route Overloon

Met 2 man stonden we om 8:00 uur klaar voor een rit van ca. 80 km. Omdat we maar met 2 man waren werd besloten om de eerste 40 km met groep 1 te fietsen die ook om 8 uur vertrokken en richting St. Anhonis gingen. Via Meterick, Wanssum, Maashees langs de Maas fietste we met groep 1 tot Boxmeer. Hier hadden we er 40 km op zitten en werd besloten om onze eigen route te vervolgen.
Na wat improviseren om weer op de route te komen gingen Pierre en ik via Oploo en Westerbeek met een stevige wind van opzij naar onze pauze plaats in Overloon waar het nog rustig was. Maar we vonden al vrijsnel een terras dat al open was.

Toen we er een paar minuten zaten, kwamen ook nog een groep fietsers uit Erp op het terras erbij zitten. Na het genot van een heerlijk kop koffie ging de rit verder via Merselo, Heide, Yselstein, America naar Kronenberg, waar we om ca. 11:15 uur alweer de 80 km er op hadden zitten. Een mooie rit met veel afwisseling een lekker zonnetje en een stevige wind wat de laatste 40 km toch extra zwaar maakte met 2 man. Geen enkele tegenslag.

Groetjes Ton Manders