Om 8 uur staan we met 9 renners klaar voor een rit richting Linne- Monfort en we starten in heel aardig weer met weinig wind. Dat duurt echter niet lang en na zo’n 10 kilometer begint de wind aardig aan te wakkeren. We rijden richting Helenaveen, binnendoor naar Beringe en vervolgens naar Neer waardoor we al ruim 35 kilometer hebben afgelegd.

En nog maar 20 KM van huis, van Neer naar Buggenum, wind vol op kop er moet flink door gestampt worden. Dan op weg naar Roermond begint de lucht flink te betrekken. Zouden we regen en onweer krijgen? De wegkapitein (ondergetekende) besluit om via Leeuwen en Asenray naar Beesel te rijden voor de wel bekende pauze plaats met gratis vlaai. Daar gaan we in de wintertuin zitten want buiten druppelt het een beetje.

Na de pauze gaan we in gestrekte draf naar het veer in Kessel en van daaruit via Hout-Blerick naar Sérum Waar we om 11.45 uur aan komen bij Heeze Pietje en nog even gaan genieten van n lekkere pint. We zijn gelukkig droog thuis gekomen na een tocht van ruim 93 kilometer op de teller. Een mooie rit al zeg ik het zelf en ik hoop dat de andere metgezellen ook deze mening delen, maar daar ben ik niet bang voor. Tot de volgende zitting.

Groetjes Jos Janssen