Met een nog niet geheel fitte (griep) wegkapitien aan het roer, stonden er 13 renners klaar voor een ritje naar Nederweert-Liesel over een afstand van 90km.
Als je wegkapitein bent, heb je toch min of meer de verplichting om aanwezig te zijn! Al was ik deze keer liever in bed blijven liggen, maar achteraf viel het gelukkig wel mee.
Weinig voorbereid maar met 30 jaar fietservaring kwam er toch nog een aardig ritje uit rollen. Eenmaal lek van onze nestor Willie. Als je ziet hoe deze kerel nog mee kan met 71 jaar op de teller, petje af!

De Véloklub is op zoek naar fietsers van 30- 40- 50 jaar om onze gemiddelde leeftijd omlaag te brengen. Als een man van 71 mee kan, kunnen deze mensen dat zeker. Als je eenmaal van het fietsvirus bent aangestoken kom je er niet meer vanaf! Nu even verder met de rit van afgelopen zondag, verder liep alles op rolletjes ook het koffie adres was volgens verwachting. Via Someren en Asten kwamen we om 12:30 uur weer in Sevenum terug met op de teller nauwkeurig 90 km. zoals gepland.

Programma zondag 25-3-2012:
Route Lierop-Someren 95 km
Wegkapitein Ger Driessen
Vertrek om 8.30 uur Let op de zomertijd begint!

De vutters gaan niet op woensdag maar op donderdag om 13.00 uur

Groet Piet