Maar liefst 14 veloclubmannen stonden aan de start voor de “Route Mijl op Zeven”. De meesten toch wel goed ingepakt want de thermometer kwam nog niet veel hoger dan een schamele zes graden.
Via kassengebied ”Siberië” en Boekend en verder door het Dubbroek richting Baarlo werden de spieren goed opgewarmd mede door de snel oplopende temperatuur.

Langs de Maas richting Kessel een kleine omleiding, hier zijn ze nog altijd bezig om een grote gasleiding onder de rivier door te trekken. Dan via Neer, Heythuysen en allerlei binnenwegen stonden we door het best wel hoge tempo voor we er erg in hadden al op ”de Stoep” in Meijel. Hier werd op het terras genoten van een lekkere bak koffie in de inmiddels lekker schijnende najaarszon. Vervolgens verder richting de ”Groote Peel “ en Neerkant weer terug huiswaarts. et tempo werd regelmatig flink opgeschroefd en aan de term ”afbouwen” werd dan ook nog geen moment gedacht. Om 12:30 uur weer terug in Sevenum met 97 km. op de teller en een gem. van 30.5 km./uur.

Groeten,
Huub Hendriks

Programma
Zondag 07-10-2012
Route Asten (80 km)
Wegkapitein Peter Driessen
Vertrek: 08:30 uur.

Voor de liefhebbers ook zondag de Zandhazentocht in Horst.
Vertrek 08:15 uur.